dijous, 29 de maig del 2014

L'Ajuntament millora la infraestructura de camins del terme

 
La regidoria encarregada del maneniment de les infraestructures urbanes i agrícoles, que dirigeix Josep LLácer, ha efectuat diverses actuacions per millorar la seguretat dels vianants i vehicles en camins del terme.

En concret, les obres han servit per posar baranes als camins "Primer del Vedat" i el "Camí de l'Assegador" en els Marenys.


La brigada ha procedit a instal·lar 4 baranes de ferro, realitzades en suports de 60, placa d'ancoratge per caragolar, barres travesseres de tub redo i una barra superior. El preu total de les baranes comprades per l'Ajuntament ha estat un poc superior als 1.100 sense incloure IVA.

4 comentaris:

  1. Molt bé que reparen els camins, però que ho diguen tot, els diners per a reparar camins vénen de la DIPUTACIÓ de VALÈNCIA..

    ResponElimina
  2. Jo crec que vénen dels nostres impostos.

    ResponElimina
  3. Que vol dir l'anonim de les 10:03 en que els diners venen de la Diputació,que eixes obres les paga Rús de la seua butjaca?

    ResponElimina
  4. L'actuació s'ha fet amb recursos propis, no de cap subvenció de Diputació, enterat abans de parlar

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.