diumenge, 27 d’abril del 2014

La manifestació d'ahir a València critica les polítiques antivalencianes i antisocials del PP



 
La ciutat de València va acollir ahir dissabte la tradicional manifestació del 25 d'Abril, amb grans crítiques a les polítiques "antivalencianes i antisocials" de la Generalitat Valenciana del PP, alhora que han defensat un canvi "no solament de Govern, sinó de polítiques". Les ganes de canvi, la defensa de la nostra llengua i deixar palés el fort rebuig social a les polítiques de retall del PP han centrat la convocatòria, secundada per milers de persones amb el lema de: Recuperem el país! Salvem les persones! El País Valencià necessita un canvi
 

La marxa estava convocada per Acció Cultural del País Valencià al costat d'entitats com les Plataformes en Defensa de la Llei de la Dependència, la Plataforma per l'Ensenyament Públic, la Cimera Social, Salvem el Cabanyal, Ca Revolta i Societat Coral El Micalet. Sobre les 18.00 hores eixia de la plaça de Sant Agustí per a discórrer pel carrer de Sant Vicent i la plaça de la Reina fins a arribar enfront del Palau de la Generalita. Música de dolçaina i tabalet, grups de muixeranga en una marxa que reunia a les formacions i col·lectius crítics amb les polítiqus del PP i amb l’aspiració d’un canvi a partir de les pròximes eleccions. 
 
El coordinador de ACPV, Toni Gisbert, explicava que la marxa pretén denunciar "les polítiques contra la llengua, contra la cultura i contra el territori” i també "la censura de TV3, el tancament de RTVV, les agressions al Cabanyal i al Xúquer" i altres polítiques "antisocials" com "la negació a les ajudes dels discapacitats i dependents" que s’esta duent des de la Generalitat governada pel PP.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.