divendres, 17 de gener del 2014

Els carrers Sant Benet i Sant Antoni tornen a la normalitat després de la reparació de la solsida de l'asfalt



Estat actual del carrer
El carrer Sant Benet i el Carrer Sant Antoni gaudeixen d’una circulació normal i sense cap problemes des d’aquest matí que l’Ajuntament ha acabat les obres de reparació de la calçada afectada per una solsida del terreny a principi de setmana.

El passat dilluns, sobre les 7 de la vesprada, es va produir un  enfonsament de la calçada davant de les primeres cases del Carrer Sant Benet, prop de l’encreuament amb la Pujada del Calvari.

L’enfonsament de cosa un metre quadrat, i més d’un metre de fondària, sempre ser producte d’alguna fuita d’aigua o d’alguna escorrentia d’aigua subterrània procedent de la Muntanya de les Creus. No oblidem que en aquesta zona hi havia antigament un barranc.

La solsida
La Policia Local de Tavernes i l'equip de la brigada de manteniment de l'Ajuntament acudiren als pocs minuts, tallaren i desviaren el trànsit i envoltaren en tanques el forat per evitar accidents. A partir d’eixe moment, els esforços s’han dirigit a tapar la solsida, cosa que s’ha fet també amb ús de maquinària, i ara el carrer i el trànsit ha tornat a la normalitat.
-

4 comentaris:

  1. Altra anomalia al Passeig Colón. Un espill dels que s'usa per que els vehicles vegen l'angle mort de qui s'encreua esta dirigit cap el cel, a l'encreuament on fins ara estava el restaurant xinès. Això en 5' esta solucionat, ningú s'ha donat compte?

    ResponElimina
  2. Vosté se n'adonat.

    I no ens ho prenga com un retret, al contrari li agraïm la informació, però els ciutadans ens hauriem d'acostumar i vore que és molt senzill telefonar a l'Ajuntament 962824015 com escriure ací un comentari, a més que la solució serà més ràpida amb una telefonada a l'Ajuntament.

    És una cosa que tots ens hauriem d'acostumar, sense oblidar que hi ha una aplicació per a mòbil "Lines Verde" que podem fer-ho directament.

    ResponElimina
  3. La gent creu que l'ajuntament és com un Gran Hermano que tot ho veu. Amb lo facil que és telefonar a l'ajuntament i dir-ho.

    ResponElimina
  4. Si ix aci es solucionarà mes prompte. Nomes perque despres es diga aci que ja esta arreglat.
    Es trist pero es així.
    Si es diu a l'Ajuntament i no ho arreglen, no s'entera ningú. I moltes vegades les coses es fan per no donar una mala imatge, no perque es solucionen.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.