dimecres, 18 de desembre del 2013

Ponència d'Antoni Furió: «Espanya contra el País Valencià»

Antoni Furió, catedràtic d'Història Medieval de la Universitat de València, va pronunciar aquesta ponència dins del simposi "Espanya contra Catalunya. Una mirada històrica 1714-2014". 

L'objectiu del simposi és analitzar amb criteris històrics, des del segle XVIII fins a l'actualitat, les conseqüències de l'acció política de l'Estat espanyol en relació amb Catalunya, i s'ha inclós també una intervenció per estudiar el cas de Ses Illes i el del País Valencià, que us oferim.



-

1 comentari:

  1. La ponència està molt bé. Però jo ja fa temps que vaig fugint d'anar contra ningú. Que a la Comunitat Valenciana ens deuen 13000 milions d'euros i estem infrafinanciats és un fet per a qualsevol persona coherent. No necessite agravis històrics per a sentirme valencià i no necessite agravis històrics per a portarme bé amb els meus amics que tinc a Conca. Vull una Comunitat Valenciana ben financiada i en armonia amb altres pobles. I per favor deixeu a Catalunya en pau. Compartim llengua però ja hem demostrat que sabem fer un camí propi integrador.....no sols dels fusterians.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.