dissabte, 16 de novembre del 2013

"Querencia" a la Casa de la Cultura demà diumenge



L'obra Querència es podrà veure demà diumenge 17 de novembre a les 19 hores. És un duel interpretatiu de titans entre dos personatges plens de força però incapaços d'amagar les seues debilitats: un crític i una actriu que posen les cartes sobre la taula després de molts anys de joc. Un text farcit de dobles sentits característics de l'obra de Paco Zarzoso, amb una excel·lent direcció de Carles Sanjaime.

“Querencia” va ser l’espectacle revelació de la passada temporada teatral. La magistral interpretació de la nostra paisana Verònica Andrés i d’Álvaro Báguena, els va valdre ser guardonats com a “Millor Interpretació Masculina i Femenina de Teatre “ en els premis que anualment atorga l’Associació d’Actors.
-

1 comentari:

  1. Que grans actors, Bàguena tot un mestre i que dir de Verònica i el seu grup amb el darrer premi de teatre d'Alzira. Conegudíssim a Canal 9.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.