dimarts, 26 de novembre del 2013

La regidoria de Medi Ambient organitza un curs de fabricació de sabó artesanal per al dissabte dia 30


La fabricació de sabó artesanal es posa a l’abast de tots els veïns de Tavernes interessats a apendre’n les tècniques gracias a una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament en col·laboració amb el Grup Muntanya Valldigna (GMV)-
 
El taller de fabricació de sabó artesanal tindrà lloc en l’edifici del Braç Treballador (carrer Calvari numero 87) el pròxim dia 30 en dues sessions diferents: un primer taller serà a les 10 hores i el segon a les 12 hores. Per a formalitzar les inscripcions en els tallers i ampliar qualsevol informació relacionada, els interessats tenen el telèfon d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tavernes (96 282 41 56) i el del Grup Muntanya Valldigna (685 63 31 85). També poden fer servir els correus urbanisme@tavernes.org i grupmv@gmail.com. Els menors d’edat hauran d’estar acompanyats dels pares o tutors. 

La regidora de Medi Ambient, Vanessa Martí, convida els veïns a “participar en este interessant taller que hem preparat juntament amb el GMV. Amb este tipus d’activitats contribuïm a transmetre uns coneixements que no s’han de perdre en el temps. A més, contribuïm a respectar un poc més el nostre medi ambient i tindrem la satisfacció de fer el nostre propi sabó, natural i ecològic”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.