dijous, 24 d’octubre del 2013

L'ajuntament poda els arbres de l'entrada


Els arbres gegantins que hi ha a l'entrada del poble, al voltant de la "Bien pagà" calien d'una bona poda després de molts anys sense cap actuació. Les branques i fullam dificultaven la visió general de la carretera i podien esdevindre un perill per a vehicles.


La regidoria responsable del manteniment municipals, dirigida per Josep LLácer, ha començat aquest matí i continuava aquesta vesprada la poda dels arbres ubicats des de la rodona fins a la font. El treball ha necessitat de l'ajuda de la "grua-ploma" municipal per arribar a les branques més altes. Demà es continuarà amb els arbres ubicats des de la font fins al final de la zona amb arbres.


La poda i arreplegada de branques i demés s'ha perllongat aquesta vesprada per tal de no molestar als ciutadans ni entorpir la circulació. La policia local ha intervingut en alguns moment per tal de controlar el trànsit, sobre tot en aquells moments que hi havia els camions de l'Ajuntament per arreplegar els productes de la poda.
-





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.