dimarts, 8 d’octubre del 2013

El govern valencià del PP deu 37 milions a les residències de la tercera edat.



El govern valencià del PP, a més que deu 37 milions a les residències de la tercera edat, ens ha posat a la cua en el pagament i som  l'autonomia que paga amb major retard, entre 9 i 12 mesos.

Les residències de la tercera edat del territori valencià travessen una situació insostenible pel retard de la Generalitat en abonar els 37 milions de deute. El retard ara es porta des del novembre de 2012, segons fonts de les empreses afectades.

La situació  afecta més de 1.800 treballadors i pot tenir conseqüències en l'atenció als 3.000 usuaris d'aquestes residències. Sobre el retard entre 9 i 12 mesos amb que paga el govern del PP cal dir que la mitjana nacional se situa en menys de tres mesos.

L’oposició en les Corts Valencianes ha criticat la situació, i així el síndic socialista Antonio Torres, recordava que dins del conjunt d'empreses que gestionen les residències de la tercera edat, unes cobren en tres o quatre mesos i unes altres pateixen retards de vora un any sense cobrar.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.