dissabte, 21 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Tercer dia de "bous al carrer" amb bou de joguet per als menuts i dos enganxades en la prova de majors.



Avui, tercer dia de “bous el carrer” amb activitats diferenciades. Aquest matí i abans de la denominada “prova” dels majors, els xiquets han pogut gaudir d’un bou de “mentiretes” que els ha servit com motiu de joc durant un temps dins del recinte taurí. Ho podeu comprovar a les fotografies.

En segon lloc, i mentre fins ara no hi havia cap incident a lamentar, avui hem tingut l’enganxada d’una vaqueta a un dels participants. Un veí de Tavernes ha rebut una cornada en la galta dreta del cul, i ha estat traslladat a l’hospital de Gandia per l’ambulància. Segons hem pogut saber, hauria estat operat satisfactòriament. Posteriorment, el mateix president de la Penya Taurina, Angel Moreno, ha tingut un revolcó però estava bé, i un poc dolorit.

Són per ara els únics incidents dels “bous al carrer”.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.