dijous, 19 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: La Plaça Major plena per vore a Eugeni.


Per a qui no conega l'Eugeni, és el presentador del programa de Canal 9 "Trau la llengua", però a més a més és de Sueca i fa anys que treballa a la tele (Telecinco, Cuatro, Antena 3, Canal 9…). Ha sigut guionista, reporter, presentador, i ara, a més, fa espectacles teatrals.

L'actor, que guanya bastant en directe, va saber connectar amb el públic ja des del primer moment amb un llarg monòleg fent participar a la gent. A partir d'una conversa que semblava trivial va fer recordar el parlar dels pares, sempre patint, fer-nos veure l'absurditat del dia a dia.

Recordà personatges televisius coneguts per tots, i fins i tot va fer una performance amb una xicota del públic que s'atreví a pujar a l'escenari.


Com havia promés a les xarxes socials abans de l'espectacle, es clavà, amablement és clar, amb la gent de Simat, encara que els presents de Ròtova, que també hi havia, van rebre de valent.

Finalment, tots com un cor vam fer una xicoteta representació sonora d'una nit boja de sexe, ajudat pel senyor Eusebio, el seductor desmemoriat. Un gran espectacle que segur que ha agradat als presents.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.