diumenge, 15 de setembre del 2013

FESTES DEL POBLE 2013: Aquest matí hem tingut Festival de Corals

Les corals per l'ordre d'interpretació que hem dit
La Casa de la Cultura ha acollit el Festival de Corals Festes del Poble amb la presència, com ja havíem anunciat del Cor de la Rectoria de Rafol d’Almunia, l' Agrupació Coral de Finestrat i la nostra Coral Marinyén.

A les 12 del migdia començava la primera actuació, la Rectoria de Ràfol d'Almunia, una molt bona coral que ha agradat molt, seguida de la de Finestral, una formació més petita, vint veus però més madures, i que s'ha posat el públic a la butxaca amb interpretacions de NIno Bravo com "América, América" o "Un beso y una flor" i finalment la coral de casa, en la seus línia, i fóra de falsos xovinismes ens ha semblat la millor. Bona tasca la del director Fran LLedó i molt bon interés dels components de mantindre en alça aquesta modalitat musical, com és la interpretació amb la veu humana.


Per acabar el festival, totes les veus alhora han interpretat  “La reina del placer” de Xavier Montsalvatge.
-

2 comentaris:

  1. Una llastima que s'haja solapat amb el teatre de carrer per als menuts.
    Poc fan i damunt solapen actes.

    ResponElimina
  2. Clar, es que els interessats en anar als dos actes son els mateixos.

    Tots els pares dels xiquets de Tavernes volent anar a vore les corals.

    Ja critiqueu per criticar. I perquè no critiques tot l'esport que s'estava fent a eixes hores, amb campionats infantils i tot en eixes hores.
    Sou patètics els dels PP i "hierbas similares".

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.