divendres, 9 d’agost del 2013

Un taller de cuina de la Toscana es va iniciar ahir dins de la programació del Festival Sete Sois Sete Luas.


El taller de cuina de la Toscana programat dins de les activitats del Festival “Sete Sóis Sete Luas” es va iniciar ahir a la vesprada i continuarà fins el pròxim dissabte en horari de 6 a 9 de la vesprada-nit.
 
Paola Angiolini i Roberta Lupi, cuineres de la Toscana, van iniciar les classes que serviran perquè al llarg d’aquests tres dies els 20 participants aprenguen l’elaboració de plats típics com el Paté ai fegatini di pollo; Panzanella; Pappa al pomodoro; Ficattole; Ragù di carne alla toscana; Risotto al nero di seppia; Spaghetti con le acciughe; Cacciucco alla livornese; Zuppa di cavolo; Polpo alla piombinese; Baccalà con i porri; Triglie alla livornese; Spezzatino con le Patate; Polpettine alla florentina; Cinghiale in umido; Frati toscani; Crostata di frutta/marmellata; Schiacciata fiorentina; Torta di mele.

La incorporació de l’element gastronòmic dins de la programació del festival es una novetat enguany i els espectadors podran gaudir del tast dels sabors de la Toscana amb una tapa i un poc de vi que se’ls oferirà amb cada espectacle.
-

1 comentari:

  1. La gastronomia, una exquisita part de la cultura mediterrània.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.