divendres, 17 de maig del 2013

Esquerra Unida recorda que Karina Vercher fou expulsada de la formació en març de 2012

L’organització d’esquerres condemna la presentació de la moció de censura a Tavernes de la Valldigna per part de la trànsfuga i del PP. 

Davant la presentació d’una moció de censura en l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per l’acord de 8 regidors del PP i de la regidora Karina Vercher, Esquerra Unida ha recordat que Vercher no forma part de l’organització i que fou expulsada d’aquesta fa més d’un any, en març de 2012.

“Li reclamàrem l’acta sense que aquesta accedira a la nostra petició, cosa que seguim exigint-li”, subratlla la coordinadora general d’EUPV, Marga Sanz. Des de la direcció d’Esquerra Unida i des del col•lectiu local a Tavernes de la Valldigna han condemnat enèrgicament aquesta moció de censura.

Sanz ha recordat que Esquerra Unida “signà el pacte antitransfuguisme, i actuacions com aquesta, protagonitzada per Vercher i pel PP ens produeixen repulsa. Esquerra Unida no és responsable del que faça una persona que hatraït als seus companys d’organització i als votants del poble”.
-

2 comentaris:

  1. Avore com li expliques ha un voltor que no es menje eixe animal moribunt...doncs axina esta Manolo,fregantse les manetes...

    ResponElimina
  2. Si és així, i EU ha fet les coses com cal, eixa moció de censura no anirà a cap lloc o tindrà els dies comptats. Poc s'ha parlat de la gran magistrada que concedit eixa mesura cautelar, quan la jurisdicció civil la va denegar (i és la competent per a resoldre el fons de l'assumpte) i els informes per afavorir-ho tot i organitzat pel gran director cesar secretari general. Jordi i companyia tenen dins a l'enemic des del principi.
    Està clar que a EU li deu cremar tot, al vore que Karina està utilitzant les seues senyes politiques per donar-li l'alcaldia als fatxes. Molt trist

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.