dimarts, 14 de maig del 2013

Compromis denuncia l’incompliment del pla d’ajudes a emprenedors que va anunciar el pasat 25 de setembre el president Fabra.



El president Fabra va anunciar en el debat de política general de Les Corts Valencianes una línia de col·laboració de la Generalitat amb l’Institut Tecnològic de Massachusetts per valor de 5 milions d’euros per a suport a emprenedors tecnològics valencians.

Davant que han passat 8 mesos i no es concreta res, Compromís va registrar una petició de documentació en Les Corts i la contestació ara ha sigut que continuen en conversacions amb el MIT.

Compromís ha qualificat de mentira tot el que va dir el president Fabra perquè ʺvuit mesos després comprovem que ni un sol cèntim dels 5 milions d'euros han estat concedits. És una vergonya que el PP enganye la ciutadania, es burlen de la gent anunciant ajudes que mai no arriben. És lamentable que els valencians i valencianes hàgem de suportar un govern tan inepte, que a falta de mesures que ajuden a revertir la difícil situació que patim es dediquen a anunciar plans que mai no es posen en marxa".
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.