divendres, 12 d’abril del 2013

Tavernes celebra avui la IV Gala contra el càncer



Tavernes celebra avui, per quart any consecutiu, una gala musical amb l’objectiu de recaptar fons que es destinaran a la lluita contra el càncer. Els artistes participants els podeu consultar al cartell de dalt (cliqueu damunt per fer gran).

Els preus de les entrades es destinaran a la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) i tot fa pensar, que després de l’èxit de les edicions d’altres anys i a pesar de la crisi, la solidaritat de Tavernes no es quedarà enrera i la Casa de la Cultura s’omplirà de gom a gom per presenciar les diverses i variades actuacions dels artistes col·laboradors en aquesta quarta edició.

L’espectacle començarà  a les 22 hores a la Casa de la Cultura organitzat per la secció local de la Asociación Española Contra el Cáncer i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i dels artistes participants.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.