diumenge, 28 d’abril del 2013

La II Fira Solidària del Llibre arreplega 826 euros



Càritas Interparroquial de Tavernes va celebrar el passat divendres la “II Fira Solidària del Llibre d’Ocasió” on, gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes s’ha aconseguit arreplegar 826 €, quantitat que a més de permetre continuar endavant les tasques de l’entitat són un fidel reflex del viure per ajudar a que altres puguen viure.

Totes les accions com aquesta d’arreplegada i venda de llibres fa possible que Caritas continue endavant la campanya “ajudar-nos a ajudar” i per tant el recolzament a unes 400 famílies de la localitat. 

Cáritas ha agraït el recolzament dels col·legis de Tavernes, instituts, la biblioteca municipal, llibreries i particulars per la seua aportació i a l’Ajuntament per recolzar la nostra tasca i afavorir el nostre treball i ens convoca a tots per la pròxima fira que s’espera siga a la platja, aprofitant la tradicional “Fira de Sant Jaume”.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.