divendres, 5 d’abril del 2013

El clínic de futbol base s'ha clausurat avui al Camp Municipal d'Esports




Tavernes ha acollit entre els dies 2 i 5 d’aquesta setmana la celebració del “Clínic de Futbol Base. Tecnificació i Perfeccionament” al Camp Municipal d’Esports. L’activitat ha comptat amb la participació d’un total de 60 xiquets i ha estat una col·laboració entre la UD Tavernes i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes. 

Avui ha tingut lloc l’acte de cloenda i ha estat el conseller del Valencia CF Pepe Garcia, el regidor d’esports Josep Llácer i el president del Tavernes, Jose F. Armengol els que han lliurat els diplomes de participació als joves jugadors.

El cos tècnic del clínic ha estat format per jugadors de la UD Tavernes i tal com indica el nom, s’ha estat treballant la tècnica individual.

I des d'ací volem felicitar al regidor Josep Llácer pel seu casament de demà. Moltes felicitats a la parellai enhorabona!!!
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.