dimarts, 22 de gener del 2013

La falla Cambro presenta les falleres majors 2013




El passat cap de setmana a la Casa de la Cultura van ser exaltades com a falleres majors de la Falla Cambro, Pepa López i Nerea Cascales, fallera major i infantil respectivament, que van estar acompanyades pels presidents Jordi Moreno i Roger Sirerol. Acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes. 

L’acte de dissabte, exaltació de la fallera major Pepa López, va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, president nat de la Junta Local. En acabar, va haver-hi la representació d’un sainet pel grup de teatre “L'Ull del Bou”, de la Falla Cambro i tot seguit, el quadre artístic va representar  una obra musical.

El diumenge va ser l’hora dels més menuts de la falla, els quals acompanyaran a la fallereta Nerea Cascales en l'acte de la seua exaltació. En acabar l'acte, els xiquetes i xiquetes del quadre artístic infantil de la falla Cambro delectaren els assistents amb un muntatge musical d'allò més divertit.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.