dimarts, 18 de desembre del 2012

"Que pague la banca", nova campanya de Compromís

Retallades, pujada de l’IVA, impostos a autònoms i famílies: sembla que tots estem pagant aquesta crisi amb el nostre benestar. Però no és veritat. N’hi ha un grup que manté intactes els seus privilegis: la banca. 

VORE VÍDEO 

Des de fa uns anys alguns territoris han anat posant en marxa un impost a la banca. Per això, fa unes setmanes, el Partit Popular va decidir bloquejar aquests impostos creant un a nivell estatal del 0%.


És inacceptable que les víctimes de la crisi l’hagen de pagar dia rere dia, mentres els responsables gaudeixen d’indults, amnisties fiscals i, ara, un impost-fantasma del 0%.

Per això, des de Compromís, volem fer una crida als diputats del Partit Popular per a recapaciten i tiren arrere aquest bloqueig. Si no ho fan, proposarem un impost a nivell estatal per a crear un Fons d’Emergència Social destinat a les víctimes de la crisi.

Diguem ben clar que volem #quepaguelabanca !

Més informació:  



 

4 comentaris:

  1. Per molt que se vullga ficar un impost a la banca, el pagaran els usuris de banca. El que cal es baixar es IMPOSTOS!!!!!

    ResponElimina
  2. Si se puja impostos a la banca, els pagaran els usuaris de la banca (per injust que siga és la realitat). El que cal fer es baixar IMPOSTOS!!!!

    ResponElimina
  3. Si se puja els impostos a la banca, el pagaran els usuaris de banca. El que cal fer és baixar IMPOSTOS!!!!!!

    ResponElimina
  4. Cotorra, dis-li a l'amic anònim que ja ens hem enterat, no cal que li publiques per triplicat!
    O es que les publicacions són automàtiques?
    Ah, no, no pot ser perque sino eixirien totes les enviades...

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.