dilluns, 3 de desembre del 2012

No lligaven els gossos amb llonganisses



No, finalment a la capital de la Safor-Valldigna, és a dir Gandia, no lligaven els gossos amb llonganisses. Això és el que, suposadament, podíem pensar quan llegíem fa uns mesos en alguns blogs locals d’ideologia pròxima al PP, que aquella ciutat amb Torro (PP) era el paradigma de una gestió económica eficaç, front al desastre de Tavernes amb Jordi Joan (Compromís-Bloc).


Aquests blogs posaren als peus dels cavalls el govern municipal de Jordi Joan per les mesures econòmiques preses i pel Pla d’Ajust aprovat. I ara, aquesta mateixa setmana, hem llegit a la premsa que Gandia ja no és que necessite un Pla d’Ajust, no, sinó que no pot aprovar el pressupost, que li ho ha prohibit el Ministeri d’Hisenda de Madrid, perquè l’Ajuntament de Gandia va a ser rescatat pel ministre Montoro, perquè no pot ni fer front als seus compromisos. 


Els gandians han vist com el Sr. Torro, l’alcalde paradigma de bona gestió, ha fet bous, circo i nosequants “fastos” més per l’estiu. Però ara no pot pagar i ha pujat els impostos:  El 21% de l’IBI; el 25% de l’Impost de Circulació de Vehicles; un 90% de l’impost de circulació per a ciclomotors i motocicletes de menys de 125cc i un 40% del preu de recollida de fem.


A Gandia, Torró ha buscat el camí fácil: la  pujada d’impostos en lloc d’intentar disminuir les despeses com ha fet Tavernes. Torro fa pujada d’impostos, castiga el poble, fa el que Rajoy els ha ensenyat, i no fa control de despeses i potenciació dels recursos per gastar menys,  com sembla ser diu la lógica (matemàtica) que ha aplicat Jordi Joan en el seu govern.


A és que a Gandia, finalment, no lligaven els gossos amb llonganisses. Però no espereu que us ho expliquen en els seus blogs.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.