dijous, 27 de desembre del 2012

Miguel Mestre Toledo rep un dels premis Bancaixa-UPV pel seu treball de final de carrera realitzat en l'Ajuntament de Tavernes


El treball de final de carrera de Miguel Mestre titulat “Mantenimiento de los edificios públicos en Tavernes de la Valldigna” ha rebut un dels premis Bancaixa-UPV per a treballs de final de carrera.

Miguel Mestre va realitzar les seues pràctiques formatives de la ETS de Ingeniería d'Edificació a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en el Departament d'Activitats Tècniques, on va demostrar des del primer moment la seua qualitat i potencial.

El treball premiat va obtenir una nota excel·lent, que a més ve a demostrar la validesa d’aquestes pràctiques formatives a l'Ajuntament, a la vegada que deixa patent el fruit que se’n deriven dels convenis de pràctiques entre la Universitat i l’Ajuntament. El treball de Mestre serveix de guia i embrió per a la implantació de tècniques actualitzades.

El tutor responsable de l'Ajuntament ha estat l'arquitecte Andrés Moscardó, que ha rebut la felicitació de la ETS de Ingenieria d'Edificació per la seua feina de tutela en el projecte final de carrera de Miguel Mestre.

La nostra enhorabona a Miguel i a la seua família.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.