dimecres, 28 de novembre del 2012

El PP continua desfent llocs de treballs



L'empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha aprovat avui l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà 450 treballadors dels 1.800 de la plantilla, un 25% dels que presten servei a MetroValència i TramAlacant. 

L’ERO vol reduir 22 milions en la despesa de plantilla. Està previst que es done al Comitè d'Empresa la documentació que justifica l’ERO i els criteris per designar la gent afectada, entre els quals ja s’ha dit l’absentisme, les sancions disciplinaries o les menors carregues familiars. Altres són l’edat próxima a la jubilació i la falta de polivalència, capacitació tècnica i experiència. No s’ha dit res de que passarà i quina destinació laboral tindrà la gent de l'empresa nomenada pels polítics. 

El comitè d'empresa havia convocat aturades demà dijous i un calendari de mobilitzacions la setmana vinent, amb concentracions i manifestacions a València. Ara es pot modificar per la notícia de l'ERO.
Sería l’ERO més gran a una empresa pública de les terres valencianes després de l'ERO a Ràdiotelevisió Valenciana que afecta 1.198 treballadors d'una plantilla de 1.800.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.