divendres, 5 d’octubre del 2012

Donem a conéixer els documents del pressupost del 2012



L’Ajuntament de Tavernes ha informat que els pressupostos municipals, aprovats de manera definitiva el dia 15 d’agost de 2012 i publicats ja en el BOP, es poden consultar en el web municipal (tavernes.es).

Els documents que l’Ajuntament posa en coneixement de tots els veïns i veïnes són els següents:






Podeu accedir a cada document clicant damunt.

 -

6 comentaris:

  1. Mes val tard que mai pero a veure si l'any que ve el donen a conéixer en el període d'exposició, o abans, per a poder fer propostes. PARTICIPACIÓ CIUTADANA REAL

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi el que dius em pareix queixar-se per queixar-se, abans ningú es preocupava per la PARTICIPACIÓ CIUTADANA REAL, que nosaltres no hem de fer igual, molt bé, estic d'acord, però certes coses calia exigir-les mooooolt abans, quan el PP feia i desfeia conforme els venia en gana, ara... Pues bé, participació ciutadanaaaaaa!!!

      Elimina
  2. Deliberatiu de Compromis6 d’oct. 2012, 14:03:00

    La participació ciutadana esta regulada per este ajuntament, i de ben segur que anirem a més, es el nostre ofici, però això no vol dir que imperen les propostes dels de sempre, dels poderosos que no tenen vots propis sino comprats com bé sabem. Participar es la màxima i per això necesitem estos mecanismes com son la informació pública i presencial com s'esta fent, no t'enganys . Este govern fa a més per a que l'ajunatement i el poble funcione. Evidentment amb els bons funcionaris. I ho notareu, molts més, quan el PP perda la majoria a les Corts.

    ResponElimina
  3. Ha hagut d'entrar Borras del PSPV en dedicació per a notar-se un canvi en la política informativa de l'Ajuntament. Així millor.

    ResponElimina
  4. La informacio pressupostària és pública i el web municipal depén d'una regidora del Bloc així com tot el wifi públic que funciona i el que s'esta muntant.
    Del que diues, res de res.

    ResponElimina
  5. La publicació en el web ha sigut orde directa de l'Alcaldia.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.