dilluns, 24 de setembre del 2012

Partit de bàsquet amb cadira de rodes

 

L'última activitat esportiva contemplada dins de la programació de Festes Majors tenia lloc ahir per la vesprada: el partit d'exhibició de bàsquet amb cadira de rodes protagonitzat pels Rangers de València.

L'associació "Valldigna accessible" promotora de l'acte en col·laboració amb l'Ajuntament, va projectar un video de presentació d'un llibre sobre les aventures d’Anizeto Calzeta.
És un llibre interactiu de Guillermo Fesser (Gomaespuma) i consta de les dues aventures “El misterioso caso de los fantasmas solitarios” i “Ruedas y el secreto del GPS”.

El president de l'Associació, Francisco Javier Chorda Sancho, va realitzar un parlament sobre la problemàtica general de les persones amb dificultats físiques i igualment va dirigir la paraula als assistents en nom de l'Ajuntament la regidora de Festes, Pilar Altur. També s'hiva fer el lliurament d'un llibre a la Biblioteca Municipal.
-

1 comentari:

  1. Es pot vore el video amb la presentació a: http://www.youtube.com/watch?v=kIcMLMxAhV0&feature=youtu.be

    La llibreria
    ADELAIDA (C/Nou, 10, Tavernes de la Valldigna) té els llibres “*El Misterioso caso de los fantasmas solitarios*” i “*Anizeto Calzeta. **Ruedas y el secreto del GPS*” a disposició d’aquells que puguen estar interessats
    en adquirir-los, molt recomanables per a xiquets a partir dels 8 anys.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.