divendres, 14 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DIVENDRES: Gran èxit de les activitats esportives infantils



 


Aquesta vesprada a partir de les 5 han començat diverses activitats esportives majorment dedicades als xiquets/es i joves.

A les 5, en el local habilitat de l’escoleta “Víctor Calatayud” s’estan celebrant unes competicions d’halterofilia on participen els/les joves de Tavernes, Cullera i Gandia.

Per un altre costat, i en el Passeig Colom, organitzat pel club d’Atletisme Valldigna s’estan celebrant diverses curses per a xiquets/es fins a 14-15 anys.


L’ambient que es viu és d’alegria i compta amb una ampla presència de parents dels participants. En resum tot un èxit popular el d’aquestes activitats. 
-

2 comentaris:

  1. Per l'amor de Déu, eixa precarietat de la tela blava del Club d'Halterofília... De veres que no hi ha diners per a un cartell en condicions?? Tan mal estan els clubs esportius al poble? Potser no s'atenen eixos detalls pels responsables?

    ResponElimina
  2. No crec siga per diners.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.