dilluns, 17 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DILLUNS 17: Avui cal traure el tiquet per a les paelles





Avui es trauen els tiquets per a les paelles del dijous. I la gent ha estat matinera perquè sobre les 8 del matí ja hi havia unes 40 persones a la cua que ja havien augmentat i prou a les 9, hora de les fotografies. I el lliurament de tiquets era a les 10. 

Enguany continua la novetat instaurada pel govern municipal actual de pagar un poc pel tiquet de la paella, 6 euros per als ingredients d’una paella per a 10, i que allò que s’obté es destine a una entitat local sense ànim de lucre. S’haguera pogut fer abans, des de fa molts d’anys, però no es va pensar i no es va fer. Enguany serà la beneficiada “Creu Roja” i l’any passat va ser “ADISVA”.

Tavernes, i ho podem dir amb orgull, és l’única ciutat valenciana amb eixa finalitat humanitària. També podem dir que Tavernes és l’única ciutat on l’Ajuntament aporta taules, cadires, la llenya, l’orquestra per a la revetlla.  En altres ciutats l’Ajuntament si posa alguna cosa són les taules i cadires, en altres ni això; en altres porta la llenya i en altres ni això, tot a càrrec dels participants. 
-

2 comentaris:

  1. Podrieu enterar-vos i informar del que porta l'avio de la paella per a comprar la resta: beguda, gots, culleres, servilletes,...
    Gracies

    ResponElimina
  2. Està en el tiquet. Tot el demás que no hi consta, és de suposar que s'haurà de portar.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.