dimecres, 15 d’agost del 2012

La platja de Tavernes projecta cine en una pantalla inflable sobre la mateixa arena



La pel·lícula “Acero Puro” serà projectada avui dia 15 d’agost a les 22h en una pantalla inflable de 90m2 situada a la zona de la Porta del Sol de la platja de Tavernes, una de les 17 platges escollides pel “Patronat de Turisme de València, Terra i Mar” de la Diputació de València per acollir la projecció de cine a vora mar.

Els espectadors sols hauran de portar-se la pròpia cadira o tovalla per a seure a l’arena i vore la projecció de la pel·lícula,  amb accés lliure i gratuït.
-

6 comentaris:

  1. Per fi una cosa que fa be el poble cine a vora mar lo que tendria que fer el poble es ferou tots els dissaptes lo del cine a voreta mar espere que estiga a rebentar

    ResponElimina
  2. Si hi ha que pagar no va la gent ja que no té un euro, i si es debades no va la gent , ja que es debades. Per tant, cal presentar l'oferta esperar a vore que fa la gent i avaluar si val la pena repetir-ho, tenint en compte com estan els pressupostos municpals. No us sembla?
    Mètode experimental. Causa efecte.
    Novetat per a trencar l'aburriment ho és. Sort, la iniciativa ja es bona.

    ResponElimina
  3. bello, cinèfil.16 d’ag. 2012, 7:53:00

    Ara, no t'enganyes, la propaganda que haguerem d'aguantar sobre la Formula 1, la vela, i tot el que ens ha arruinat els valencians, entrava com una sopa, sense cap crítica al famolenc. La part possitiva, que ens alçarem i ens banyarem els peus, podies parlar , tot i el so estar molt alt. I la gent estava a gust en una nit d'estiu a la platja veient uns mal pare i molt violència, prpopaganda de la boxa, a la pel.li. Una nit diferent i freca a pessar de la basca nocturna lluny de les ones.

    ResponElimina
  4. La intenció és bona, el preu, barat (paga Diputació), però cal esmerar-se al triar un film on s'enten que serà apropiat per a totes les edats. Americanà amb extra de violència on els malos segueixen éssent els rusos i japos.
    Demaneu-li a Manolo a vore qui tria en la Dipu les pel·lícules.
    El més comercial no és sempre el més apropiat.

    ResponElimina
  5. Robinjut , totalment d'acord amb tu. Com no sabem de valors posem els extrems que agraden als que a tv no veiem: un cant a la boxa, a la violència més racial, i damunt amb nens.

    ResponElimina
  6. Cosas de la Dipu! Així mentre hi ha violència s'obliden altres problemes! Alguna cosa així com el pa i circ.
    Crec que l'assessor de programació de la Dipu ho ha pensat amb tot el coneixement del que calia fer.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.