divendres, 31 d’agost del 2012

ACTUALITZAT: Ahir va tornar a ploure a bots barrals


Ahir per la nit va ploure sobre la Valldigna a bots i barrals. Els mateixos episodis que vam poder viure el diumenge passat es vivien ahir per la nit a partir de les 9 un poc més augmentats: el fluid elèctric se'n va anar en part de la platja, essent la zona més afectada la part sud fins a Padur.

Segons meteovall.es, la pluja acumulada a les 23'50 del dia d'ahir era de 90 litres, mentre havia plogut 76'8 litros a las 22:10h, és a dir, en cosa d'una hora i així ens vam trobar amb els problemes que tots coneixem.

La situació de l'avinguda? No cap que repetim altra vegada el mateix. Només cal llegir el que vam dir diumenge i no cal repetir-nos. Així no tornarem a parlar tant del PP i dels seus projectes. I recordeu que la inundació de l'Avinguda no té res a vore amb la depuradora. Que hi ha gent que és molt cansina!


A Tavernes ciutat també es va notar l'aigua. La part baixa en duia prou pels seus carrers i per la carretera era dificil de transitar. Res que no siga el normal en casos com aquests, amb un fort ruixat i pluges torrencials durants uns minuts.

Fotos 

Al llarg del dia hem rebut fotos de la pluja d'anit. Hem fet una tria i les hi publiquem, encara que no les persones que ens les han enviades no ens diuen l'autoria.



 


-

2 comentaris:

  1. El tema de la llum és de jutjat de guàrdia. Comença a ploure i se'n va la llum. L'Ajuntament hauria d'exigir explicacions i responsabilitats a IBERDROLA i exigir-los un correcte manteniment de la seua infraestructura.

    ResponElimina
  2. Tota la rao . Puc entendre que en casos extrems la llum es talle,pero dijous es va tallar el servei electric als 10 minuts d'estar plovent. Sempre igual.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.