dijous, 12 de juliol del 2012

Una més de Juan Cotino: expulsa a la diputada de Compromís Mireia Mollà del ple de les Corts.




El fet s’ha produït en el debat dels incendis d'Andilla i de Cortes de Pallars. El conseller de Governació, Serafín Castellano, ha dit que Compromís havia demanat en les esmenes al pressupost la retirada de tres milions i mig d'euros per a prevenció d'incendis. 

La diputada Mollà li ha dit des de l'escó que era mentida; Cotino l'ha cridada a l'ordre dues vegades perquè ell havia entès que havia dit mentider al conseller, després ha aturat el ple, ha demanat a la diputada que retirés les suposades desqualificacions a Castellano, però com Mollà li ha negat que l'hagués desqualificat, Cotino l'ha expulsada. Els diputats de l'oposició ho han criticat i s'han mostrat indignats, i els diputats de Compromís han acabat marxant del l'hemicicle.

El síndic de Compromís, Enric Morera, va intentar parlar però Contino li ha negat la paraula dient que “no hi havia res més a dir”. Als passadissos de les Corts, Morera ha dit que era fals que Mollà hagués qualificat de mentider Castellano. “Estem farts de la persecució als diputats del nostre grup. No callarem”. 

Cotino em pot expulsar, però ¿he de callar quan un conseller utilitza mentides com arguments per justificar la gestió als incendis?, ha dit Mireia Mollà al Twitter després de ser expulsada.

Més informació:

-


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.