dijous, 26 de juliol del 2012

L’Ajuntament recorda al sector hostaler la necessitat de complir l’ordenança municipal de netedat urbana




L’Ajuntament de Tavernes està informant al sector hostaler de Tavernes i platja l’obligació de mantindre un nivell de netedat de l’espai públic, segons regula l’Ordenança Municipal de Netedat Urbana i Residus

La Regidoria de Serveis Públics, Llum Sansaloni, els ha informat el que marca l’ordenança municipal de netedat urbana i residus per als titulars d’activitats susceptibles d’ocasionar brutedat en la via pública. “La nota informativa que estem distribuint recorda l’existència d’una ordenança municipal que regula i preveu la necessitat de mantindre la via pública en condicions de netedat adequades. Eixa informació rés més lluny de significar una voluntat recaptadora, ans tot el contrari: el que es pretenem és que els interessat extremem la neteja, complesquen l’ordenança i no aplicar cap expedient sancionador”.

La regidora ha remarcat que l’Ajuntament vol garantir a la ciutadania uns espais públics nets, i això és també un benefici tant per al sector hostaler com per als vianants i potencials clients dels establiments.

L’Ordenança remarca l’obligació dels titulars de l’activitat, sense perjudici de les llicències i autoritzacions, d’adoptar les mesures que calga per a evitar la brutícia en la via pública, i l’obligació de netejar la part que s’haja vist afectada en la seua activitat. L’ordenança indica que els titulars d’establiments, com ara bars, cafeteries, quioscs, parades de venda i semblants, estan obligades a mantindre les condicions escaients de netedat.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.