diumenge, 22 de juliol del 2012

Ahir concloïa la vuitena edició de Pop al Carrer



Ahir tenia lloc la segona jornada del “8é Pop al Carrer” amb les actuacions de:

 LE PETIT MANOUCHE,  grup de gipsy jazz, una variant del jazz que té els seus orígens en la música tradicional gitana, la musette —cançó tradicional francesa— i la seua mescla amb el swing nord-americà.

DWOMO, una parella eclèctica, transgressora, activistes musicals i un grapat de coses més. Musica: folklore galàctic, punk de jardí d’infants, swing de parvulari, chanson nutricionista, underground de dos rombes.

PAUL FUSTER, canadenc de pares catalans, era la primera vegada que actuava al País Valencià i presentava “Repte” el seu primer disc en la nostra llengua, acompanyat de Pep Mula, percussionista de Sanjosex.

THAÏS MORELL, cantautora multinstrumentista d’origen brasiler, presentava el seu primer treball “Cancioneira” on palesa habilitat compositiva i interpretativa envoltada per  David Gadea (percussions), Àlex Cesarini (contrabaix) i Andrés Belmonte (teclats i flauta).
-

1 comentari:

  1. Enhorabona als organitzadors i als participants. Vam poder gaudir de bona música, en un bon entorn i en un gran ambient! Ànim i a preparar la pròxima edició.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.