dissabte, 30 de juny del 2012

La platja acull aquest cap de setmana el Mercat Mariner


L'Avinguda de la Marina acull el Mercat Mariner
Des d’ahir, dia de Sant Pere, la nostra platja acull la celebració d’un mercat especial, el Mercat Mariner, ubicat a l’Avinguda de la Marina, durant tres dies. Ahir divendres a les 5 de la vesprada començava el mercat que aporta entre altres al·licients productes que van des de l’artesania i alimentaris fins a activitats i oferta per als més menuts, amb unflables, animals, tallers per a xiquets i espectacles.

Tota aquesta activitat es complementa amb camallargues, pintacares, nits de foc del Gran Faquir, entre altres espectacles.

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet ha recordat que les activitats d’estiu a la platja seran un dels principals eixos emprats per l’Ajuntament per a dinamitzar el temps d’oci dels veïns i visitants. Enguany, ha assenyalat, es presenta més varietat d’oferta lúdica, cultural, festiva i participativa per a potenciar el sector turístic com a motor econòmic.
-

1 comentari:

  1. Enrique Estruch i Ferrando30 de juny 2012, 12:18:00

    Felicitar a la regidora Carmen Canet per esta i altres iniciatives similars, conscients de que el presupost degut a la situació económica general i local heretada no dona per a més: Per este camí estem trovant-nos i ens trovarem sempre.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.