dissabte, 28 d’abril del 2012

Nota d’agraïment de Cáritas




Moltes gràcies  a tots els que d'una manera o altra, ens heu ajudat a fer possible aquesta “ I FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE  D'OCASIÓ “.

Gràcies als que aportareu el vostres llibres. Gràcies als que ambientareu la fira amb la vostra animació ( actuant, llegint contes, en el taller de pintura, cantant.....) Gràcies als que  comprareu llibres.

Gràcies a tots els que heu aconseguit que Càritas Interparroquial arreplegara 1. 243 €

 Amb aquesta quantitat no sols feu possible el que Càritas continue  endavant en els seus projectes, tots junts estem aconseguint sensibilitzar la nostra societat , estem apostant per una vida més senzilla i solidària..... en la que amb un poc de cadascú de nosaltres puguem ajudar  als que més ho necessiten. 
-

6 comentaris:

  1. Gràcies també a vosaltres, ja que per pocs euros podre llegir i enriquir-me durant setmanes.

    ResponElimina
  2. Amb el preu d'un entrada del cine em vaig emportar tres toms de la història del cine. per cert, ja he gaudit d'un d'ells. Un euro per a un Garcia Marquez, i un altre d'un text que no comprenc com es van desfer d'ell, a no ser que fora un centre, llegir per a créixer de Bromera. Continue aixina que les flors ens agraden a tots. Gràcies.

    ResponElimina
  3. El preu era orientatiu, per tant, si 1€ resulta massa econòmic, podrieu haver pagat el preu d'una entrada de cinema per cada llibre, amb el que, en compte de 1200€ s'hagueren arreplegat 3 vegades més.
    Bo, a la propera, més i millor.

    ResponElimina
  4. No vaig poder estar divendres vesprada. M'havera agradat que ho allargaren tot el cap de setmana.
    També és una llàstima no recaptar més diners, si com diu Jaume tot costava 1€. Per un bon llibre no ens sabria mal pagar 5 o 10€, no?
    Espere una propera edició.

    ResponElimina
  5. Al revés : GRÀCIES A VOSALTRES PER LA VOSTRA LLAVOR i feu més edicions de la fira, com demana el de Sherwood, que vos portarem més llibres encara, doncs tots en tenim per cada de segur plens de pols. La meua dona en comprí dos magnífics per tan sols 3 euros, Robin, valgué la pena ajudari clturitzar-nos al mateix temps.,

    ResponElimina
  6. No solc contestar a anònims. Per tant no contestaré, però hi vaig ser-hi per tants bons amics que tinc a Caritas com la meua veina Lucia Bo, Felip i tants altres que hi vaig trobar.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.