diumenge, 15 de gener del 2012

"El desvario" un reportatge clar sobre la història recent de les nostres terres

  

Camps i Rita Barberá en Ferrari al circuit de Xest

 La Comunitat Valenciana s'ha enfonsat. Amb el major deute d'Espanya, sense bancs ni caixes propis, amb gravíssims casos de corrupció i un president dimitit i a la banqueta, la terra que un dia va ser pròspera i envejada s'ha convertit en el símbol del desvari polític i la mala gestió. Aquesta és la història de la seua caiguda.

Així comença el reportatge que publica el diari "El País" i que us aconsellem de llegir. Ho podeu fer clicant a l'enllaç següent:

El desvario

-

2 comentaris:

  1. De noticia en noticia conegudes gràcies a ser lectors però quan les veus totes juntes dius en quin País vivim ? Pense que Josep Torrent a fet un bon reportatge però no puc més que pensar en que els despilfarradors van obtindre majoria absoluta d'aquesta desinformada i clientelista societat valenciana. Encara volen PAIS i històries després de fer perdre els bancs valencians tants anys anyorats per tindre una economia propia.
    Aquestos balafiadors, que inclús en el tema esportiu, el futbol i les empreses son els ambaixadors màxims, deixaran de tindre 120 milions d'euros de les ajudes socials de Bancaixa i la Cam, aquestos balafiadors s'encaren amb Fabra per a que no conte tot el que nosatres necessitem saber. Hem recorda el tema de Tavernes i el caixò sorpresa.
    Un dia vaig a escriure com es feia el clientelisme de l'assemblea d'aquestos bancs i com politicamnet es copiava el sistema per a fer el clientelisme que parlava a l'inici.
    No puc més que felicitar qui ha estat el nostre mestre al Levante pel seu article. Llàstima de país que li han deixat a Fabra, amb sinceritat, i amb la tropa que té, tots de l'anterior regim balafiador, un exemple és Vela, el conseller d'Hisenda, porta dotze anys al càrrec i li falten tots aquestos milions, segons les meues dades 3.500, després de pagar-ne mil de les retallades. Jo apretaria els punys per Fabra, però que ho paguen ben pagat. Encara hi ha caradura que vol PAIS front a País. Merkel vine i emporta-te'ls tots a Alemanya.
    I damunt les taronges al preu que estan millor vendre-les a la peladora, i volen que produim per a robar-nos. Vaja tropa!!

    ResponElimina
  2. Els desvariats som els valencians que els hem donat la majoría absoluta altra vegada.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.