dilluns, 19 de desembre del 2011

Joan Baldovi (Compromís) votarà no a Rajoy



El diputat de Compromís, Joan Baldoví, votarà en contra de l'elecció de Mariano Rajoy com a president del Govern demà i aprofitarà el seu debut a l'hemicicle per intentar “regenerar la imatge de la Comunitat Valenciana” deixant clar que, encara que ara el nostre territorio estiga en l’epicentre del mapa de la corrupció a Espanya per casos com la trama Gürtel, no totes les formacions polítiques valencianes «són iguals». 


Fonts de Compromís han indicat que , Baldoví, que s'ha integrat en el grup mixt, avisarà al pròxim Executiu de Rajoy que, com a “víctimes del malbaratament” al qual han sotmès els governs del PP al País Valencià, la formació actuarà durant la tota la legislatura com “auditor i fiscalitzador” dels comptes de l'Estat. 


En aquest context, anticiparà a Rajoy que pensen extremar la vigilància sobre l'ús que es fa dels diners públics i li demanaran l'activació d'instruments que faciliten aquesta tasca. En concret, exigiran una llei de transparència, l'accessibilitat a les factures públiques i un registre de regals i donacions als alts càrrecs.
 
La modificació de la llei electoral per fer-la més proporcional serà altres de les peticions de Baldoví durant la seua primera intervenció en Corts .

- Segons Europa Press
-

2 comentaris:

  1. Estruch i Ferrando19 de des. 2011, 16:15:00

    Rosa i el grup decidirán després de sentir-lo, si fora per mi li votaría sa mare,després d'intentar deixarmos sense grup . Però per aixó ella es lideresa i jo un simple militant, perque no cal posarse a l'altura d'ells i amb el "i tu más", que es el ens naix del cor, sino escoltar i després, si ens agrada o no , votar en consecuencia.

    ResponElimina
  2. Ya le han oído, gallego, en el buen sentido de la palabra, total : no se sabe si sube o si baja, si va para adelante o hacia atrás...eso sí, valencia es el modelo de España...arre aca!!!
    Luego nuestro voto también es NO.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.