divendres, 30 de desembre del 2011

El Festivern comença a muntar l’envelat.

 



Activitat frenètica és el que hi ha hagut i continuarà al llarg de la vesprada en el camp de futbol on s’intal·la l’envelat del Festivern. Una imatge diu que val més que mil paraules i per tant, no ho farem llarg perquè parlen les imatges preses aquest mateix migdia.
 

I per si a algú li agraden les xifres i coses semblants dir-vos que l’envelat és una gran estructura metàl·lica – ja veieu com s’està muntant amb l’ajuda d’una plataforma i grua- que té 60 m x 30 m.  O siga: 1.800 metres quadrats, vora 2’5 fanecades i mitja. I si pensem que quan es fan càlculs de les manifestacions es calcula 4 persones per metre quadrat, podem pensar que la cabuda de l’envelat serà sobre les 7.200 persones.
 

També podeu vore a les fotografíes la fila de WC, tots preparats higiènics per a la festa i com els mateixos operaris que munten l’envelat són els que munten l’entaulat que farà d’escenari. 
 
 
I ens ham assabentat que l’organització durà un generador gegant que servirà per alimentar d’electricitat tot l’escenari i els equips musicals. O siga, que el fluid tampoc el pagarà l’Ajuntament que si que es fa càrrec de la preparació d’un quadre de llum per a il·luminació general i servei neveres. 
 
-
 -

4 comentaris:

  1. Que maravilla y la gent criticanto,espere que es celebre mes voltes a tavernes,nomes mirant el ambient y la alegria que nia aixo no te preu continue aixina y els consegals a peu de tot.
    En hora bona.

    ResponElimina
  2. He ido a tomar café al bar Avenida y hablando con los dueños ha salido el tema del Festivern.
    Los amos no son del Bloc ni por asomo pero estaban supercontentos: más de 100 personas entre pensión, hotel y el bar lleno y otros servicios.
    "Por nosotros ojala que todas las semanas hubiese Festivern" és lo que me ha dicho uno de los responsables.
    y és que a algunos les ha caido la lotería con el Festivern.

    ResponElimina
  3. Els bars plens, els pubs plens, els supermercats i el mercat, mercadona a rebentar, gent de tot arreu al poble i gastant als comerços. Ens ha tocat la loteria amb el FESTIVERN!!!

    ResponElimina
  4. ELS PUBS PLENS!!!!no teniu vergonya!

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.