dimarts, 27 de desembre del 2011

El C.B. Tavernes celebra el Torneig de Nadal de Minibàsquet

 
El C.B. Tavernes amb la col·laboració de l’Ajuntament celebra avui dimarts a partir de les 15’45 el “Torneig de Nadal Minibàsquet Categoria Benjami i Aleví”.

Hi participen un total de 8 equips, quatre en cada categoría, la qual cosa afecta a un centenar d’esportistes provinents de la nostra ciutat, Algemesí i Benifaió. L’ordre dels partits així com les regles les podeu llegir agrandint el cartell que il·lustra la noticia fent clic al damunt.

També cal informar que el C.B Tavernes participarà enguany en la Cursa de Sant Silvestre de demà dimecres, dia 28.

El C.B. Tavernes, ha volgut enguany sumar-se a la part solidària de la Sant Silvestre i gran nombre dels nostres jugadors, entrenadors, directius, van a participar en la mateixa.

Cada entrenador ja ha informat als jugadors/res del que cal fer i l'hora d'eixida des del pavelló per acudir a la cursa, a saber:

HORARI D'EIXIDA PAVELLÓ: 19:15H. (la cursa és a les 20:00h.)

VESTUARI: L'equipació de l’equip i un barret de Nadal o del Pare Nadal (caldrà abrigar-se fins a l'hora de l'eixida de la carrera, o si escau, porteu roba de més abric davall de l’equipació).

CONDICIONS PER A PARTICIPAR: Al ser una cursa solidària cal dur 1 Kg. Del menjar que consideren oportú (arròs, fideus, espaguettis, lentilles, etc..).
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.