dijous, 10 de novembre del 2011

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el director de la Universitat Politècnica de València a Gandia, José Pastor, es reuneixen per parlar de possibles col·laboracions


La reunió ha tingut lloc en el despatx de l'alcaldia i en aquesta primera primera presa de contacte s'ha quedat molt clara la voluntat i l’objectiu d’obrir una via constant de col·laboració entre l'Ajuntament i la secció de la Universitat Politècnia a Gandia de forma que es puguen beneficiar tant els alumnes com els veïns de la ciutat.

çL 'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el director de la Universitat Politècnica de València a Gandia, José Pastor, han valorat molt positivament la reunió. En paraules de l'alcalde “ésel punt de partida de futures col·laboracions entre l'Ajuntament i la Politècnica de Gandia i esperem que siguen d'allò més fructíferes atenent a la proximitat de la nostra localitat al Centre Universitari del Grau de Gandia”.

Aquestes futures col·laboracions seran tractades de forma específica en les properes reunions que duran a terme les dues entitats els pròxims mesos.

- Noticia presa de  tavernes.es
-

1 comentari:

  1. Seguix per este camí, Jordi, la gent amb idees politiques diferents peró amb coneiximent t'apoyarem, la política a nivell local deu de quedar a un costat i tots lluitar junts per traure el poble endavant, ja t'eu he dit altres vegades, compta amb mi.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.