divendres, 18 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N: Compromís en contra del model sanitari implantat pel PP


La coalició en aquest final de campanya ha críticat el sistema sanitari dels populars i qüestiona el model de Rajoy en base als resultats valencians. 


Compromís  ha denunciat i posat en qüestionament el model sanitari que planteja el programa del Partit Popular, basant-se en les conseqüències que ha patit la sanitat a les nostres terres. 


El principal problema per a la coalició és el deute de la Generalitat, que “suposa ja més d'un 15 per cent del PIB de la nostra Comunitat” i que posa en perill els serveis bàsics com la sanitat, en referencia a les declaracions del dimecres del conseller de Sanitat, Luis Rosado, en què feia referència a la dificultat d'establir un calendari exacte de pagaments als proveïdors.


La coalició ha mostrat la seua preocupació per la greu situació de la sanitat valenciana. A més dels impagaments als proveïdors, es va destacar el problema farmacèutic i les llargues llistes d'espera que viuen dia a dia els valencians. Tot això ha estat qualificat “d'irresponsabilitat”, en contraposició amb els pagaments que sí s'han efectuat a Bernie Ecclestone per la Formula 1 i a Santiago Calatrava.
Aquesta nit Compromís celebra el final de campanya amb un míting de cloenda que tindrà lloc al Teatre Micalet. L'acte contarà amb la presència dels candidats al Congrés i el Senat i els portaveus, Joan Baldoví, Cristina Domingo, Helena Malonda, Enric Bataller, Pere Fuset, Enric Morera, Mónica Oltra i Joan Ribó
-

1 comentari:

  1. Estruch i Ferrando18 de nov. 2011, 14:58:00

    Estic totalmen i el meu partit també amb Compromíes en este tema, vegueu com en lo important,lo que siga bó per els valencians,
    no estem tant lluny?

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.