dijous, 27 d’octubre del 2011

Les “Covetes de Mossen Ricardo” de Tavernes declarades com a zona arqueològica





La Conselleria de Turisme, Cultura i Esport ha aprovat la relació de coves, abrics i llocs d’art rupestre de les comarques de València, segons l’Inventari General de Patrimoni Cultural Valencià de coves abrics i llocs amb art rupestre.

Les “Covetes de Mossen Ricardo” amb altres del País Valencià entren en l’actualització de l’art rupestre de les comarques de València, i això es materialitza en una base de dades on es recull la informació necessària per a una correcta protecció.

Les Covetes de Mossen  Ricardo estan situades a la Muntanya de les Creus, prop de les Fontetes de Cantus i estan datades en el Mesolític Inferior, entre l’any 12.000 i 9.000 A.C.. Són dos abrics, on es troben gravats de traçats en una superfície prou uniforme. 

- Segons la informació del GMV. Foto: GMV
-

2 comentaris:

  1. estan senyalitzades? podeu indicar mes concret on están? gracies.

    ResponElimina
  2. Si has anat a les fontetes de Cantus, estan per eixa zona, a la part de dalt, des de la font mateixa les voràs. Això sí, tenen un accés molt complicat.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.