dilluns, 12 de setembre del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Molesta la cultura?



Fa nosa la cultura o hi ha massa desficaciats? El  centre public Alfàndec ha patit el trencament de dues finestres del primer pis, a la part que dóna al carrer de la Piscina Municipal. Els objectes contundents:  una litrona, cervesa de litre, i una ampolla de wiski,  l'altra. Ha quedat d'una forma perillosa al estar en l'entrada del pares i alumnes. 

En fí, una altra gamberrada més que haguera pogut ferir els alumnes d'infantil a l'arribada a classe perquè  una part dels cristalls estaven sobre la teuladeta de l'entrada i era prou dificil veure'ls. 

Cridar al civisme pot ser no siga prou, però ho fem. També es veu que  hi ha qui no sap beure i aleshores li naix la fera d'intolerància i ataca a la cultura i tot el que representa  amb el primer símbol cultural  que li  ve a mà,  en aquest cas un col·legi. ¿Hi ha alguna cosa pitjor que atacar un col·legi o centre educatiu? Precisament el lloc on tots aprenem a llegir i escriure, a estimar la cultura, la ciència....
-
-

4 comentaris:

  1. En el carrer que dona al fronto,alli es posa moltitut de gent a fumar-se 4canutets,i ai aixo li sumes la beguda,supose que deu actuar com una bomba,i es porta a fer actea bandalics,ja que aixi es creuen "el rei del mambo",i en realitat son ignorants de la vida!!

    ResponElimina
  2. A qui deurien cridar son als seus pares... PD.- Jo fume canuts i bec i puc assegurarte que no es de aixo, el problema ve de casa (no se si mentens)

    ResponElimina
  3. Algú vol suggerir que són els pares qui els envien els fills a trencar les finestres? (no se si tentenc)
    Que la responsabilitat recau en els pares si els vàndals són menors, per suposat. Però si són majors d'edat, a pagar ells "a tocateja" les desfetes.

    Quàntes denúncies ha posat la policia per trencar o maltractar el mobiliari públic?

    I quantes als amos dels gossos per cagar en la via pública? (açò últim també és un acte vandàlic)

    ResponElimina
  4. Al anonim de 14/09/2011 12:57:00 el que crec vol dir l´anonim de les 13:58,es que el comportament de eixos mal educats es per culpa desls seus pares,no en tots els cassos,pero sí en la majoría d´ells,pues com be he dit son mal educats i la educació comensa i s´acaba en casa de ú mateix,cossa que per desgracia cada vegada hi han mes pares que passen dels fills i aixina ens va.
    Ja era hora que s´anomenaren les defecacions dels gossos.Ahí mateix pots veure a on está l´educació,pues la majoría dels que passegen els gossets diuen que el gosset es del fill/a i els toca a ells traurels a fer les nessecitats i de replegarles.clar, pero de aixó ultim ... poc...pero poc.De veres que m´agradaría que este govern perguera la por de pedre els vots dels cagacarrers i comensara a ficar alguna denuncia,crec no caldría ficarne moltes,pues laveu corre mol de pressa.A mi de vegades se m´aocurreix de fer uns cartellets on fique "el teu gos no sap una merda...i tú" i anar ficant-les en cada una d´elles, pero perqué en tinc que fer de mal voler jo?,per aixó están les autoritats.Espere s´arregle de una vegada i pogam viure tots en armonía, gossos inclosos.
    p.d. Algúns escrements son de gossos que van sense el seu amo. Avans ixien de la perrera a replegar el gossos que anaven sols,perqué ara no vec eixa funció? no estaría de mes que al anar a per el seu gosset pagaren també una multa per enbrutar el carrer o `per abandó de animals.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.