dilluns, 1 d’agost del 2011

Compromís torna a registrar en les Corts 1508 peticions per accedir als contractes de Gürtel i el Consell



El grup parlamentari Compromís ha tornat a registrar en les Corts Valencianes un total de 1.508 sol.licituds de documentació per demanar els contractes menors de cadascuna de les empreses de la trama Gürtel amb totes les conselleries entre els anys 2003 i 2008.

El grup parlamentari Compromís ha recordat a través d’un comunicat que " el passat mes de juny el Tribunal Superior de Justícia va sentenciar que era inconstitucional la denegació que va fer el Consell a Compromís el 2009 d'aquesta mateixa documentació ".

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assenyalat que "ara el president Alberto Fabra té l'oportunitat de demostrar si veritablement fa una aposta per la transparència i compleix amb allò que va anunciar en els mitjans de comunicació, que donarà a l'oposició tots els contractes ".

El grup Compromís exigeix al nou president de la Generalitat que retire el recurs de cassació que el govern del PP ha interposat contra la sentència del TSJCV amb l’objectiu de blindar l'accés de l'oposició als contractes. “Retirar el recurs i donar-nos accés als contractes és el que ha de fer Alberto Fabra per demostrar que aposta per la normalitat democràtica" ha conclòs Mònica Oltra.

 - Segons Europa Press
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.