divendres, 29 de juliol del 2011

20 N: Eleccions generals


El president del Govern español, José Luis Rodríguez Zapatero, ha decidit avançar uns mesos les eleccions generals. La data anunciada: el 20 de noviembre i la justificació de la decisió el "interès general" de manera que siga un nou Executiu qui assumesca la gestió de l’Estat a partir del 2012.

Segons el president del Govern, l’avançament electoral respon només a "l'interès general i responsabilitat institucional" perquè el nou Govern nascut de les eleccions estiga a partir del primer dia d’any nou al front de la nació i es faça càrrec de l'economia.

Rodríguez Zapatero ha manfiestat que creu que la mesura será bona per a l'economia  i ha ressenyat les últimes dades econòmics, com l'EPA o la reducció del déficit, que creu confirmen un cert canvi de tendència positiu i pensaba que continuarà en el futur immediat.  A més, ha emfatitzat que el Govern "complirà tots els compromisos per consolidar el creixement i la recuperació d'ocupació".

La dissolució de les Corts será per tant el dia 26 de setembre i considrava que hi ha temps per aprovar lleis i reformes econòmiques en fase de tramitació, per a la qual cosa ha demanat un "esforç" als grups parlamentaris.  A totes les mesures previstes, se sumara  un decret llei amb noves mesures econòmiques que el Govern pretén aprovar el 19 d'agost.
-

7 comentaris:

  1. això vol dir que amb Rajoy ja no hi haurà crisis???

    ResponElimina
  2. QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!!30 de jul. 2011, 10:25:00

    Oi? Che tu,segur!!!com Rajoy és tan super fantàstic...jajajajajajaja
    ni crisis ni corrupció de ningún tipus!!!
    Voteu a Rajoy, voteu!!! com a Camps en la comunitat valenciana!!!
    I voreu què bé que ens va tot!!!
    Pues està la cosa per anar jugant...

    ResponElimina
  3. ¿Le pasará a Rajoy lo mismo que a Camps¿ ¿Tendrá que dimitir a los pocos dias por el caso Gurtel? Si es que gana.

    ResponElimina
  4. Després de fer mitja volta a la seua ideologia, el que deiem, que mitja volta vas al mateix lloc tant si la dones per la dreta o per l'esquerra. Deprés de dir que ell no s'havia tirat a la dreta en el seu canvi, si no que havia donat dos passes arrere en la qüestió social. Després de dir que havia trenacat el cordó umbilical amb els sindicats i moviments socials de tot l'estat. Resulta que el FMI li diu que no ho ha fet bé, que volen encara més. I pense que com està la situació ha vist que el seu esforç amb sinceritat no serveix per a res. Quina estafa per a l'esquerra europea no haver dimitit eixe maig del 2009. Fer la feina de la dreta per a que damunt et doguen que ho fas malament. Avís per a navegants en les properes eleccions. I l'altre el Rajoy diu que va pel centre, i ho pot demostrar per l'ajuda centrista que ha donat al govern d'Espanya. Vaja duo per una sonata del FMI.

    ResponElimina
  5. QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!!30 de jul. 2011, 20:02:00

    a les preguntes....ho sabrem en el pròxim episodi..jejeje

    ResponElimina
  6. Eixirà el sol a mitjan nit?Guanyarà les eleccions Compromís?

    ResponElimina
  7. jo no se si guanyarà compromís les eleccions; però si aconseguirem els valencians representants a madrid com fan en altres autonomíes (que agranen cap a casa)crec que ens aniria a tots millor.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.