divendres, 17 de juny del 2011

La legislatura que ara comença hauria de ser la de l'inici de la promoció d’un turisme de qualitat al nostre poble i a la Valldigna.




Els anys d’especulació i de construcció desenfrenada, que tant de mal ens ha fet en ser causa del major agreujament de la crisi general a la nostra terra, han de deixar pas al turisme de més qualitat, pensat a atraure visitants amb uns interessos distints i que en el cas de Tavernes i la  Valldigna podem omplir suficientment en aspectes com l’art i la història, el paisatge, el medi ambient i els valors gastronòmics, sempre des del respecte a les nostres peculiaritats mediambientals, un valor a conservar.

Tavernes ha de caminar cap a la individualització de l'oferta per tal de diferenciar-nos de la pluja de propostes genèriques que es proposen per tot arreu. Queda clar que la Valldigna i Tavernes pot acollir el turisme que se'n diu de "sol i platja", però també aquells que se senten cridats per patrimoni com Bolomor, Santa Maria de Valldigna, la Xara, Barx i les neveres i, en conjunt, pel patrimoni mediambiental i de gaudi de la natura. I totes les comarques no tenen el gran ventall de la Valldigna.

És un dels aspectes en el quals incidien els programes dels partits que formen el govern de Tavernes i hem de suposar que serà una de les apostes de treball futur, donat que enguany, i a quinze dies d'inici de la campanya turística poc es pot fer en ordre a la planificació.

La diversificació de l'oferta, pensem nosaltres, es pot fer forta amb la col·laboració de la resta dels ajuntaments de la Valldigna i del sector turístic valler de la platja. Turisme de sol i platja? Clar que sí, però complementat amb una poderosa oferta dirigida al turisme cultural. Això, pot generar riquesa i nous llocs de treball.
-

6 comentaris:

  1. A TREBALLAR QUE ES POT17 de juny 2011, 9:20:00

    Per aquest estiu algo ja es podria fer con per ejemple posar a conteiner les rutes de muntanya de la Valldigna i fer una agencia de guies per poder fer eixides organitzades en bicicleta, una bona opció seria donar a conèixer als hotels de Gandía ja que ha tavernes no en tenim, i fer un servici tant per a tavernes com per als hotels de Gandía, Donem a conèixer els meravellosos paisatges naturals que tenim al nostre terme sempre es clar amb respete amb la naturaleza i promocionem al poble com a destí turístic de sport i naturaleza i a demés els podem oferir esmorzar i dinar amb productes gastronòmics típics de tavernes tot es possible i un es posa a treballar no deixeu el que es puga fer hui per demà.

    ResponElimina
  2. Tenim un comentari pendent i no podem publicar fins que no desaparega una referència a examens sense proves.
    Pots tornar-lo a enviar sense eixes paraules?
    Gràcies.

    ResponElimina
  3. Sha de promoure el turisme i l'anterior comentari crec que és encertat. A dia de hui ja existixen durant tot l'estiu les eixides que organitza la mancomunitat i el grup de muntanya Valldigna tots els dimarts i dissabtes. S'hauria de promocionar i fins i tot fer acords amb restaurants per a que la gent després esmorze o dine i conega la nostra natura, gastronomia i les vistes que ens dóna la combinació platja i muntanya.

    ResponElimina
  4. que ha fet el bloc al respecte?

    ResponElimina
  5. Eso que proponeis esta bien, lo de acer esas ecorutas, y mas bien esta aun que ya se esten haciendo.

    Lo del comentario de proponerlo a los hoteles de gandia, eso es mision tecnicamente imposible, no por nada, sino porque el turismo que hay en gandia es: sol, playa, mas sol, mas playa, y bacarra, coco loco, falkata, pafetos, botellon, despitorre.

    Para conseguir acercar ese turismo hay que hacer mucho trabajo, y no se consigue en 1 mes ni en 2, años de gran esfuerzo y sin poder asegurar ya que se pepende aun mas del buen tiempo, y esos turistas son muy pocos (pero buenos.

    Ya me pongo las pilas y a ver si mi agencia propone algun pack de esos a ver que tal ya os cuento.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.