dimarts, 12 d’abril del 2011

XV SETMANA CIUTADANA


L'Associació de Veïns "La Valldigna" iniciava ahir la seua "XV Setmana Ciutadana" amb una xerrada sobre "El transvassament Xúquer-Vinalopó: Efectes ambientals" a càrrec de Eduardo Albentosa, professor titular d'Enginyeria Hidrùlica de la Universitat Politècnica de València.

La setmana  va ser inaugurat per l'alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, i va comptar també amb la presència de candidats a l'alcaldia cas  de Carmen Canet (PSOE) i Jordi Juan (Bloc). No cal ni dir que una ampla presència de veïns i veïns ompliren la sala.

Avui els actes continuen amb el tema "La gestió de les nostres dades personals per l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna: drets dels ciutadans" a càrrec de Javier Brines, cap de la secció al nostre ajuntament, i que ha estat fa poc guardonat amb un premi nacional en reconeixement a la tasca en aquest aspecte. Enhorabona.

Per a demà dimecres ja podem anunciar com avanç que s'ha previst la xerrada "Trenta-cinc anys d'ensenyament a la Valldigna" per Pilar Palomares, directora de l'IES La Valldigna.

Tots els actes són a les 6'30 de la vesprada en la Casa de la Cultura.

-

5 comentaris:

  1. karina o Candido,ja no se qui reprenta a qui, no van anar. Que passa que no els interessa el que passa al poble?

    ResponElimina
  2. candido sí q va anar

    ResponElimina
  3. i els d'iniciativa, alternativa, etc...? van anar? ja se sap qui són?

    ResponElimina
  4. A qui representa candido?

    ResponElimina
  5. eixos de per Tavernes , no se que es el que pretenen, pero estic ben segur de que el que busquen no es per Tavernes.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.