dijous, 29 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Hi ha mirades que maten, almenys sembla ser és el que vol fer la jardinera del carrer Sant Agustí que veieu a la fotografia. Que conega la Cotorra ja són quatre els cotxes que hi han topat i un conegut comerciant de la zona ens comentava: "Posen el basurero davant i sobreix la jardinera de tal manera que el conductor no té temps a reaccionar".
Una persona de Paraguai també ha sentit el crack al seu cotxe. A la segona fotografia podeu vore com ha quedat una altra jardinera en ser colpejada per un cotxe al aparcar.
En fi, que la gent parla - i alguna raó tindrà- si aquestes jardineres estan pagades per la multinacional dels fabricants de cotxes i una part menuda pels amos del parquing del passeig. La campanya quasi podríem dir és: no volem cap jar dinera sense un colp.
Ara que estàvem de sort, amb la guàrdia civil de trànsit sense posar denúncies, va i la tenim amb les jardineres i aquestes reparacions no són barates.
-

1 comentari:

  1. La pregunta és: per que posen tantes jardineres i no posen arbres?

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.