dimarts, 13 de juliol del 2010

La Consellera de Turisme ens visita



La consellera de Turisme ha vingut a la platja a pegar una volteta i com no a fer un poc de propaganda de l'àrea. Res pensem fora del que és normal. També ha estat al punt accessible de la platja i sobre el particular, us donem a llegir la nota que els afectats ens han enviat:

"Benvolguts amics de la cotorra: Hui hem tingut l’honor de rebre la visita de la senyora Consellera de Turisme Belen Juste i del sr. alcalde. Al sr. Manuel Vidal, li hem estat dient que ens ha faltat el respecte (a les persones discapacitades) i li hem dit cara a cara totes les deficiències que hem anat denunciant en la Cotorra i que no val la pena repetir.
Ens ha dit que “jo no he sigut”. El no sap res i li hem recordat que eixa és la seua obligació. En fi tot dins del respecte però no ens hem guardat res i l'alcalde ens dona la impressió que es feia el suec".
I continuen explicant que en un moment de la conversa, el señor alcalde ha negat algunes coses evidents, com la falta de rampes en punts concrets.
I han acabat la nota així: "Se'ns oblidava, li té un afecte especial a la Cotorra".

Ens ho creguem això de l'afecte, perquè la nostra Cotorra és un animalet molt simpàtic, carinyós i que es fa de voler per tots, a més de que es preocupa molt per totes les coses de l'afer públic del nostre senyor alcalde.

-

4 comentaris:

  1. Esperem que donen el fruït desitjat aquestes converses i es millore l'accessibilitat a tavernes.

    ResponElimina
  2. Per a fer-se la foto si que arreglen les coses....caldria que es feren fotos tots el dies i deixara de per l'ajuntament!
    Ah! entra tots els dies a llegir la cotorra.

    ResponElimina
  3. Si la visitara, i sobretot la tingera en compte ell i la resta de funcionaris de l'ajuntament, hauria arreglat la platja des de ja fa temps.
    El que cal, a banda de publicar el que es fa mal a La Cotorra, per a que la gent ho sàpia, que es molt útil, es posar les queixes per escrit a l'ajuntament, per a que no pugen dir que no han rebut cap queixa de les deficiències que s'observen al nostre poble.

    ResponElimina
  4. Em cride Germàn Soler i puc dir que tot el que s’ha dit en estes pagines ha sigut comunicat a l’Alcalde amb registre d’entrada. Si diu que no s’assabenta és perquè té l’ajuntament mal organitzat, és el seu problema

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.