dimarts, 6 d’abril del 2010

Per un Camí Pla net i sense terra


Les línies elèctriques que donaran subministrament a Tavernes des de la nova subestació van soterrades, com és de coneixement general. Des de fa uns mesos es treballa al Camí Pla en el soterrament de les línies i pràcticament tot el traçat està completat i la rasa oberta per col·locar el cablejat tapada i asfaltada.
Malgrat això, i a que fa un parell de setmanes que s’han acabat, al costat del camí están els muntons de terra trets de la rasa. ¿Se’ls emportaran? ¿No se’ls emportaran? Deixaran ben lliure la vorera del camí, o no?
Potser ens avancem demanant que l’empresa que fa els treballs se’ls emporte ja, potser ens diguen que estava previst, però…. ¿i si ens plou amb quantitat mentre tarden a endur-se’ls? ¿Com quedarà de terra i fang tot el camí?
Per tant li demanem al responsable d’Agricultura i de camins del terme que no s’ho deixe de la mà. I els demane als de l’empresa que si pot ser demà que no siga la setmana que ve. També el trànsit pel camí ho agrairà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.