dimecres, 28 d’abril del 2010

El BOP anunci el pròxim cobrament de l'IBI, que enguany apuja sobre el 20%


El BOP publica avui (clic a la foto per vora-la en gran) l’edicte de l’Ajuntament de Tavernes sobre exposició pública i notificació col·lectiva de liquidacions tributàries i avís de cobrament dels:
- Padró fiscal d’ IMPOST SOBRE BÉNS IMNMOBLES DE NATURALESA URBANA, PERÍODE 2010.
- Padró fiscal d’ IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES DE CARACTERÍSTIQUES ESPECIALS, PERÍODE 2010.
Les liquidacions individuals es poden consultar a l’oficina municipal de gestió de tributs (planta baixa de l’Ajuntament) durant 15 dies hàbils següents a la publicació en el Butlletí Oficial de la Provincia per si voleu fer alguna reclamació.

El passat mes de desembre us informàvem de la pujada del 20% per enguany i us aconsellàvem que es fereu l’apartadet a la vidriola, que no vos vinguera el colp de nou. Ho podeu llegir i tota la informació sobre el tema a l’enllaç

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/12/libi-apujara-finalment-un-20.html

I res. Tranquils que no hi ha mal que 100 anys dure. Encara que l'any que ve..... la pujada serà per l'estil, pressumptament, que cal arribar a l'aplicació 100% de la revisió cadastral feta en gran periode de guanys.

I nosaltres preguntem: Després de la crisi galopant que ens afecta i que sembla ser durarà encara i més el que tardarà a recuperar-se la cosa : ¿Per què el govern municipal del PP no gestiona una nova modificació dels valors cadastrals a la baixa, segons el preu actual del mercat?.

-

2 comentaris:

  1. Si l'Ajuntament està mes "ert que la moixama" com ha d'abaixar els valors cadastrals??!!!

    Els comptes no els ixen de cap manera. Cada any es gasten dos o tres milions d'euros més dels que recapten, abaixar l'IBI seria portar a l'Ajuntament a la fallida econòmica.

    Així i tot, recaptant un 20% més no tenen prou, gràcies a la brillant gestió que està fent l'alliberada concejala d'hisenda i l'alcalde.

    Per a què volem tants alliberats si no saben gestionar correctament els impostos que nosaltres paguem?

    En què s'ho gasten?

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.