dimarts, 23 de març del 2010

I ara agafeu les branques i troncs...


No, no, tranquils. Que no anem a prendre cap branca ni tronc per pegar o barallar-nos amb ningú.
Simplement és que els amics de les coses d'altri ara ja no es conformen amb les taronges, i també arrepleguen troncs i branques. I el que és més bó: treballen amb moto-serra, per estalviar-se feina i esforç.
Últimament sabem de molt horts que els propietaris han tallat arbres, han cremat el "ramerio" i han deixat les grosses i troncs per tornar a per ells a l'endemà o uns dies després i.... res xe! que s'ho han emportat. I ben talladets els troncs amb la moto-serra, i sense demanar permís ni dir res a ningú.
Així que més d'un s'ha quedat sense llenya per a la xemeneia o per a fer la paella o sense poder cobrar-la, perquè l'havia venuda.
O siga, ja no tenen prou amb els taronges. Per tant i com diu el titular: agafeu les branques i troncs, quan més prompte millor, o es quedareu sense.

1 comentari:

  1. Habra que pasarse a GAS NATURAL i la seua calefacció... aixina no tindrem tant de FUM en el POBLE... excepte lo de asfaltos chova ...

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.